Konditori Fenix, Ulf Thor

Kalmar län

Information

600112-XXXX är organisationsnummer för bolaget Konditori Fenix, Ulf Thor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konditori Fenix, Ulf Thor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som Konditori Fenix, Ulf Thor finns i.

Konditori Fenix, Ulf Thor har varit registrerat sedan 2001-02-13 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Konditori Fenix, Ulf Thor så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Konditori Fenix, Ulf Thor är och det finns flera bolag i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för Konditori Fenix, Ulf Thor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konditori Fenix, Ulf Thor så kan ni göra det på telefon genom 0471-13711 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen skall bedriva verksamhet med bageri och konditori och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konditori Fenix, Ulf Thor och det är Thor, Ulf Peter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,