Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM)

Kalmar län

Information

Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) är ett bolag som finns i Emmaboda. I Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fäste, Bo Lars-Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) på telefon .

Handel med persienner och markiser.

Idag är Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) av bolagstypen Enskild firma.

Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) innehar ej F-skattsedel och Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) så är det följande:

Vissefjärda Persienner & Markiser (VPM) har 591117-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.