Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering

Kalmar län

Information

Aktiv rehabilitering. Utbildning och behandling. Bokförlag, skriver egen kurslitteratur till mina kunder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Emmaboda så är Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1995-10-19 så skapades Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering och verksamheten är har F-skattsedel Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering har haft det sedan 1996-01-01.

Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

590212-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Emmaboda.

Just nu är Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering och det finns många verksamheter som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering så går det att nå dem via telefon på 0471-41034 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bionova - Svenska Skolan för Aktiv Rehabilitering är Erwung, Ingela Martina Louise som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .