ME För kropp och själ Ann Waldermarsson

Kalmar län

Information

ME För kropp och själ Ann Waldermarsson är en verksamhet som finns i Emmaboda. I ME För kropp och själ Ann Waldermarsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Valdemarsson, Ann Kerstin Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ME För kropp och själ Ann Waldermarsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ME För kropp och själ Ann Waldermarsson på telefon 0471-41224.

Försäljning av biologiska kroppsvårdsprodukter samt ansiktsmassage.

Idag är ME För kropp och själ Ann Waldermarsson av bolagstypen Enskild firma.

ME För kropp och själ Ann Waldermarsson är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ME För kropp och själ Ann Waldermarsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och ME För kropp och själ Ann Waldermarsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ME För kropp och själ Ann Waldermarsson så är det följande:

ME För kropp och själ Ann Waldermarsson har 580509-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.