Fri Pre Holding AB

Kalmar län

Information

Fri Pre Holding AB är en verksamhet som finns i Emmaboda. I Fri Pre Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frisk, Kent Ragnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Preuss, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Håkan Ulf Ronny som är född 1958 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fri Pre Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fri Pre Holding AB på telefon 0471-48250.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, bedriva tyckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fri Pre Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fri Pre Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fri Pre Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-25 och Fri Pre Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fri Pre Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fri Pre Holding AB har 556732-5880 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.