Målatorps Bygg och Snickeri AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Målatorps Bygg och Snickeri AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Målatorps Bygg och Snickeri AB är ett av dem. Statusen för Målatorps Bygg och Snickeri AB är att Bolaget är inaktivt.

Målatorps Bygg och Snickeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-21. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Målatorps Bygg och Snickeri AB ska trivas.

I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målatorps Bygg och Snickeri AB inte är momsregistrerat.

Idag är Målatorps Bygg och Snickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Målatorps Bygg och Snickeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9526677.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Målatorps Bygg och Snickeri AB är Esbjörnsson, Linda Emilia som är född 1975 och har titeln Suppleant, .

Målatorps Bygg och Snickeri AB har 556724-3778 som sitt organisationsnummer.