Bäcks Bilservice Emmaboda AB

Kalmar län

Information

Bolaget ska bedriva reparation och service av motorfordon jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bäcks Bilservice Emmaboda AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är Bäcks Bilservice Emmaboda AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 2006-11-14 så skapades Bäcks Bilservice Emmaboda AB och företaget är har F-skattsedel Bäcks Bilservice Emmaboda AB har haft det sedan 2007-01-18.

Bäcks Bilservice Emmaboda AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556715-3381 är organisationsnummret för företaget som finns i Emmaboda.

Just nu är Bäcks Bilservice Emmaboda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Bäcks Bilservice Emmaboda AB så går det att nå dem via telefon på 0471-12005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bäcks Bilservice Emmaboda AB är Bäck, Ola Magnus Enar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Madeleine Agneta Rose-Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Blixt, Lars Jörgen som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .