IT-Partner i Emmaboda AB

Kalmar län

Information

556708-4842 är organisationsnummer för bolaget IT-Partner i Emmaboda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IT-Partner i Emmaboda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som IT-Partner i Emmaboda AB finns i.

IT-Partner i Emmaboda AB har varit registrerat sedan 2006-08-16 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för IT-Partner i Emmaboda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-21.

IT-Partner i Emmaboda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IT-Partner i Emmaboda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med IT-Partner i Emmaboda AB så kan ni göra det på telefon genom 0481-490000 eller genom brev på följande adress:
norra vägen 2, 382 37, Nybro

Bolaget skall bedriva rådgivning, service och försäljning inom IT-området och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IT-Partner i Emmaboda AB och det är Mörnestedt, Gustav Martin Philip som är född 1981 och har titeln VD, Mörnestedt, Gustav Martin Philip som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Åstrand, Bengt Åke Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Sven Lars Joachim som är född 1982 och har titeln Huvudansvarigrevisor,