Embo Fastighets AB

Kalmar län

Information

556704-5108 är organisationsnummer för bolaget Embo Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Embo Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som Embo Fastighets AB finns i.

Embo Fastighets AB har varit registrerat sedan 2006-05-23 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Embo Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Embo Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Embo Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Håkansson, Kerstin Johanna

Vill ni komma i kontakt med Embo Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0471-48380 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Embo Fastighets AB och det är Håkansson, Kerstin Johanna som är född 1974 och har titeln VD, Håkansson, Kerstin Johanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Couchér, Peter Harald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahnegård, Jenny Sofia som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Berne Ulve Sigfrid som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Karl-Johan Sigfrid som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotBäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor