Möjligheternas Hus AB

Kalmar län

Information

Möjligheternas Hus AB är ett bolag som finns i Emmaboda. I Möjligheternas Hus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Hans Axel som är född 1954 och har titeln Extern VD, Fagerström, Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Stig Ove Gerhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigvardsson, Per Sune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Bengt Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotStrand, Curt Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Åsa Kristin som är född 1960 och har titeln SuppleantBengtson Skogsberg, Eva Monika E som är född 1951 och har titeln SuppleantDahllöf, Gullvi Gerd Vivi-Ann som är född 1951 och har titeln SuppleantGustafsson, Lennart Torsten Birger som är född 1939 och har titeln SuppleantKarlsson, Jan Olof Mikael som är född 1968 och har titeln SuppleantRossbol, Bo Eddie som är född 1946 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorHäggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln HuvudansvarigrevisorErlandsson, Ingvar Nils Erik som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorErnstsson, Karl Åke Göran som är född 1942 och har titeln LekmannarevisorHansson, Ingrid Kerstin Teresia som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Gösta Karl-Erik som är född 1955 och har titeln LekmannarevisorWingkvist, Lars Olov som är född 1938 och har titeln Lekmannarevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Möjligheternas Hus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Möjligheternas Hus AB på telefon 0471-249850.

Bolaget ska på uppdrag av Emmaboda kommun eller av dess bolag utföra tjänster inom miljö- och arbetsmarknadsområdet. Liknande tjänster kan utföras även åt andra om detta inte innebär att man konkurrerar med enskilda företag i kommunen.

Idag är Möjligheternas Hus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Möjligheternas Hus AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Möjligheternas Hus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Möjligheternas Hus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Möjligheternas Hus AB så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 7 ledamöter och 7 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Möjligheternas Hus AB har 556704-2378 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.