Båt & Fiske i Ödevata AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Båt & Fiske i Ödevata AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Båt & Fiske i Ödevata AB är ett av dem. Statusen för Båt & Fiske i Ödevata AB är att Bolaget är aktivt.

Båt & Fiske i Ödevata AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Båt & Fiske i Ödevata AB ska trivas.

I Emmaboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med båtar, reservdelar och fiskeutrustning, utföra reparationer av båtar och motorer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Båt & Fiske i Ödevata AB inte är momsregistrerat.

Idag är Båt & Fiske i Ödevata AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Båt & Fiske i Ödevata AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-50430.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Båt & Fiske i Ödevata AB är Axelsson, Hans Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Lena Malin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Båt & Fiske i Ödevata AB har 556690-9619 som sitt organisationsnummer.