B-form AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och B-form AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och B-form AB är ett av dem. Statusen för B-form AB är att Bolaget är aktivt.

B-form AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-22. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som B-form AB ska trivas.

B-form AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva design och formgivning av konst och bruksföremål, PR och kommunikation, galleri, restaurangverksamhet, Bed & Breakfast och snickeriverksamhet samt idka verksamhet som är förenlig med nämnda verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B-form AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är B-form AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med B-form AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-41330.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med B-form AB är Brozén, Nils Olof Lennart som är född 1963 och har titeln VD, Brozén, Nils Olof Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Brozén, Åsa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

B-form AB har 556690-9387 som sitt organisationsnummer.