Hellborgs Taxi & Bensinstation AB

Kalmar län

Information

556675-7471 är organisationsnummer för verksamheten Hellborgs Taxi & Bensinstation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hellborgs Taxi & Bensinstation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som Hellborgs Taxi & Bensinstation AB finns i.

Hellborgs Taxi & Bensinstation AB har varit registrerat sedan 2005-02-02 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hellborgs Taxi & Bensinstation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Hellborgs Taxi & Bensinstation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hellborgs Taxi & Bensinstation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hellborgs Taxi & Bensinstation AB så kan ni göra det på telefon genom 0471-40059 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 10, 361 53, Broakulla

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt bensin- och servicestation jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hellborgs Taxi & Bensinstation AB och det är Hellborg, Bertil Lars Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellborg, Eva Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,