Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB

Kalmar län

Information

Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB är en verksamhet som finns i Emmaboda. I Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Mikael Per-Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kurt Bengt-Åke som är född 1944 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB på telefon 070-6890154.

Bolaget skall bedriva arbete inom skogsbranschen såsom fällning, skördning, skotning och markberedning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB innehar ej F-skattsedel och Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mikaels Skogsentreprenad i Eriksmåla AB har 556674-6342 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Kalmar län.