Asfaltbolaget Sverige AB

Kalmar län

Information

Asfaltbolaget Sverige AB är ett bolag som finns i Emmaboda. I Asfaltbolaget Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elling, Lars Peter William som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johannesson, Werner Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Erik Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Magnus Patric Germund som är född 1968 och har titeln Revisor, Patric Ericsons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Asfaltbolaget Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Asfaltbolaget Sverige AB på telefon 0471-20200.

Bolaget skall bedriva försäljning och arbete inom bygg- mark- och asfaltentreprenader, skoglig verksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Asfaltbolaget Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Asfaltbolaget Sverige AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Asfaltbolaget Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-11 och Asfaltbolaget Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Asfaltbolaget Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Asfaltbolaget Sverige AB har 556654-9944 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.