Svets och Maskinservice Emmaboda AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svets och Maskinservice Emmaboda AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är Svets och Maskinservice Emmaboda AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 2004-01-21 så skapades Svets och Maskinservice Emmaboda AB och bolaget är har F-skattsedel Svets och Maskinservice Emmaboda AB har haft det sedan 2004-01-29.

Svets och Maskinservice Emmaboda AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-29

556654-0851 är organisationsnummret för bolaget som finns i Emmaboda.

Just nu är Svets och Maskinservice Emmaboda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Svets och Maskinservice Emmaboda AB så går det att nå dem via telefon på 0471-12250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svets och Maskinservice Emmaboda AB är Karlsson, Benny Karl Gustav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zackrisson, Pia Anneli Inga som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, Johansson, Susanne Gun-Britt Marie som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .