Håveland Invest AB

Kalmar län

Information

Håveland Invest AB är ett bolag som finns i Emmaboda. I Håveland Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håveland, Cenny som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Håveland, Gabriela Jacqueline E som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Susanne Gun-Britt Marie som är född 1970 och har titeln Revisor, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håveland Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håveland Invest AB på telefon 070-3636309.

Investmentverksamhet.

Idag är Håveland Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Håveland Invest AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Håveland Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och Håveland Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håveland Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Håveland Invest AB har 556652-9441 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.