KOMOV Administration AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom administrativ utveckling för företag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KOMOV Administration AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är KOMOV Administration AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 2003-03-29 så skapades KOMOV Administration AB och verksamheten är har F-skattsedel KOMOV Administration AB har haft det sedan 2003-04-10.

KOMOV Administration AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-10

556642-0583 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Emmaboda.

Just nu är KOMOV Administration AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med KOMOV Administration AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KOMOV Administration AB är Normann, Ingrid Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyqvist, Jan Ingvar Harald som är född 1946 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .