Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda

Kalmar län

Information

Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda är ett företag som finns i Emmaboda. I Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frisk, Kent Ragnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Preuss, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Håkan Ulf Ronny som är född 1958 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda på telefon 0471-48250.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda av bolagstypen Aktiebolag.

Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda är ett av många företag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Åkessons Tryckeriaktiebolag i Emmaboda har 556641-3000 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.