Forest Service i Emmaboda AB

Kalmar län

Information

Forest Service i Emmaboda AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Forest Service i Emmaboda AB finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Forest Service i Emmaboda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Forest Service i Emmaboda AB har haft sedan 2003-08-14. Forest Service i Emmaboda AB har funnits sedan och 2003-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Forest Service i Emmaboda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsv. 2, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-50265.

Emmaboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Forest Service i Emmaboda AB Privat, ej börsnoterat.

Forest Service i Emmaboda AB har idag 556640-6632 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Forest Service i Emmaboda AB

Bolaget skall bedriva service och försäljning av delar till skogsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Forest Service i Emmaboda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Hans Peter Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ellen Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .