I P Invest AB

Kalmar län

Information

I P Invest AB är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som I P Invest AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I P Invest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-03-26.

I P Invest AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2002-02-26. Men sedan 2002-03-26 så har I P Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långg. 13, 361 31, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I P Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-33570.

Emmaboda arbetar för att företag som I P Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I P Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av verktyg, elhand- och tryckluftsmaskiner, industriförnödenheter inom verkstadsindustrin, fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I P Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I P Invest AB och det är följande personer, Björnlund, Sonja Lund som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnlund, Bengt Åke Björn som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olofsson, Börje Olof Ingmar som är född 1950 och har titeln Revisor, Växjö Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I P Invest AB är 556624-4173.