Flexwood AB

Kalmar län

Information

Flexwood AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Flexwood AB finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Flexwood AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Flexwood AB har haft sedan 2002-01-28. Flexwood AB har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Flexwood AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Steens v., 361 95, Långasjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0471-50490.

Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Flexwood AB Privat, ej börsnoterat.

Flexwood AB har idag 556621-5744 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Flexwood AB

Bolaget skall driva handel och vidareförädling av trävaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Flexwood AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Karl Johan Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist Gunnarsson, Malin Astrid B som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .