Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt uthyrning av lokaler, mark och markanläggningar inom ovan angivet område jämte utföra produktion, reparationer och underhåll inom stenbearbetningsindustrin.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1999-12-20 så skapades Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd och företaget är har F-skattsedel Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd har haft det sedan 2000-01-20.

Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556580-8374 är organisationsnummret för företaget som finns i Emmaboda.

Just nu är Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd så går det att nå dem via telefon på 0471-10159 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Emmaboda Granitslöjd är Karlsson, Leif Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karin Minny Viola som är född 1931 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .