Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri inom byggnadssektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1999-11-12 så skapades Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB och verksamheten är har F-skattsedel Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB har haft det sedan 2004-11-06.

Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-06

556577-8668 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Emmaboda.

Just nu är Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB så går det att nå dem via telefon på 0471-40055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Broakulla Bleck- & Plåtslageri AB är Björehag, Anders Claes-Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Kent Rickard som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .