R. Andreassons Skogsservice AB

Kalmar län

Information

R. Andreassons Skogsservice AB är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som R. Andreassons Skogsservice AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R. Andreassons Skogsservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

R. Andreassons Skogsservice AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1999-07-12. Men sedan 1999-01-01 så har R. Andreassons Skogsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Safirstigen 12, 361 32, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R. Andreassons Skogsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-12171.

Emmaboda arbetar för att företag som R. Andreassons Skogsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R. Andreassons Skogsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skogstransporter, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R. Andreassons Skogsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R. Andreassons Skogsservice AB och det är följande personer, Andreasson, Rolf Ingemar som är född 1947 och har titeln VD, Andreasson, Rolf Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Agneta Marianne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för R. Andreassons Skogsservice AB är 556573-7524.