JGB Granit Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer avseende stenbrytning och stenförädling samt äga och förvalta egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JGB Granit Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är JGB Granit Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1996-11-26 så skapades JGB Granit Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel JGB Granit Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

JGB Granit Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556536-6175 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Emmaboda.

Just nu är JGB Granit Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med JGB Granit Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0471-13477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom JGB Granit Aktiebolag är Gunnarsson, Jan Christer som är född 1966 och har titeln VD, Gunnarsson, Jan Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Bo Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Hans Åke som är född 1955 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.