Göran Johansson Hotel Aktiebolag

Kalmar län

Information

Göran Johansson Hotel Aktiebolag är ett företag som finns i Emmaboda. I Göran Johansson Hotel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Göran Verner Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Leskovec, Marko som är född 1942 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göran Johansson Hotel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göran Johansson Hotel Aktiebolag på telefon 070-5338310.

Bolaget skall bedriva hotell-, konferans- och turismverksamhet, konsultverksamhet inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göran Johansson Hotel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Göran Johansson Hotel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Göran Johansson Hotel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Göran Johansson Hotel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göran Johansson Hotel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göran Johansson Hotel Aktiebolag har 556530-0638 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.