GH Automatsvarvning AB

Kalmar län

Information

GH Automatsvarvning AB är en verksamhet som finns i Emmaboda. I GH Automatsvarvning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Bernt Ronny Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anette Lund som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, EGA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GH Automatsvarvning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GH Automatsvarvning AB på telefon 0471-20550.

Bolaget skall bedriva mekanisk legotillverkning av svarvade artiklar, mekanisk verkstad, handel med värdepapper äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är GH Automatsvarvning AB av bolagstypen Aktiebolag.

GH Automatsvarvning AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GH Automatsvarvning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och GH Automatsvarvning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GH Automatsvarvning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Anette Lund -Gustafsson, Bernt Ronny Georg

GH Automatsvarvning AB har 556527-7158 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.