Lars Eriksson Develop Aktiebolag

Kalmar län

Information

Lars Eriksson Develop Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Lars Eriksson Develop Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Eriksson Develop Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lars Eriksson Develop Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Lars Eriksson Develop Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Eriksson Develop Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Sveag. 50, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-10711.

Emmaboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lars Eriksson Develop Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Eriksson Develop Aktiebolag har idag 556501-4296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Eriksson Develop Aktiebolag

Bolaget skall köpa och sälja uppfinningar, licensrättigheter, tillverkningsrätter och affärsidéer samt själv bedriva uppfinnings- och utvecklingsverksamhet av egna och andras idéer, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lars Eriksson Develop Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fohlin, Bert Johnny som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .