AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB

Kalmar län

Information

AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB är ett bolag som finns i Emmaboda. I AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnlund, Bengt Åke Björn som är född 1948 och har titeln VD, Björnlund, Bengt Åke Björn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elowson, Anders Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björnlund, Arne Elving Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Torbjörn Alf Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB på telefon 0471-18670.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att utföra legotillverkning av svarvade artiklar inom mekanisk industri.

Idag är AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB av bolagstypen Aktiebolag.

AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björnlund, Arne Elving Gunnar -Björnlund, Bengt Åke Björn

AUTO CNC-bearbetning i Emmaboda AB har 556490-7615 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.