Gransjöverken Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Gransjöverken Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Gransjöverken Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gransjöverken Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gransjöverken Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-20. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Gransjöverken Aktiebolag ska trivas.

Gransjöverken Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sågverks- och hyvleriverksamhet, förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gransjöverken Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Gransjöverken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Gransjöverken Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-44090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Gransjöverken Aktiebolag är Siljemark, Wigon Jonas Patrik som är född 1963 och har titeln Extern VD, Gustafsson, Ulf Lars Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Anders Lars-Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Nils Ingel som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sune Claes-Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöfors, Karl Johan Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Christian Åke som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Gransjöverken Aktiebolag har 556489-3500 som sitt organisationsnummer.