SKRUVTEL Aktiebolag

Kalmar län

Information

SKRUVTEL Aktiebolag är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som SKRUVTEL Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SKRUVTEL Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

SKRUVTEL Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1992-09-08. Men sedan 1992-01-01 så har SKRUVTEL Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bredalycke, 360 53, Skruv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SKRUVTEL Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-50446.

Emmaboda arbetar för att företag som SKRUVTEL Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SKRUVTEL Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och reparationer av telekommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SKRUVTEL Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SKRUVTEL Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Börje Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Börje Karl Gösta som är född 1931 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Hans Lennart Oscar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för SKRUVTEL Aktiebolag är 556451-7711.