Långasjö Maskinservice Aktiebolag

Kalmar län

Information

Långasjö Maskinservice Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Långasjö Maskinservice Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Långasjö Maskinservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Långasjö Maskinservice Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Långasjö Maskinservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till HEMBYGDSVÄGEN 6, 361 95, Långasjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0471-50217.

Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Långasjö Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Långasjö Maskinservice Aktiebolag har idag 556421-6231 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Långasjö Maskinservice Aktiebolag

Bolaget skall utföra reparation och service av traktorer, fordon, skogs-, gräv- och schaktmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Långasjö Maskinservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Stig Inge Sigvard som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Aina Gunnel Marie som är född 1935 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .