FinnGolv och Vägg Aktiebolag

Kalmar län

Information

FinnGolv och Vägg Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där FinnGolv och Vägg Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. FinnGolv och Vägg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FinnGolv och Vägg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. FinnGolv och Vägg Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FinnGolv och Vägg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 2, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-12475.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FinnGolv och Vägg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

FinnGolv och Vägg Aktiebolag har idag 556412-7693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för FinnGolv och Vägg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva golvläggningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I FinnGolv och Vägg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Keinonen, Pentti Juhani som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Keinonen, Anja Sisko som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .