JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag

Kalmar län

Information

JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Utv. 10, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-12868.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag har idag 556403-0673 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Anders Jan-Olof -Gustafsson, Gunnel Margareta är den som för stunden ansvarar för JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av reklam, sportartiklar och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I JI-GE Reklam & Sport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Anders Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunnel Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .