Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag

Kalmar län

Information

556392-1955 är organisationsnummer för företaget Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag finns i.

Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-30 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0471-12990 eller genom brev på följande adress:
Skutaryds Flygfält, 361 92, Emmaboda

Bolaget skall tillhandahålla övningsbana vid halkkörning för trafikskolor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Emmaboda Trafikövningsplats Aktiebolag och det är Turesson, Åke Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Irene Linnea Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor,