Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag

Kalmar län

Information

Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skäppebo, 360 60, Vissefjärda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-22088.

Emmaboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag har idag 556387-8452 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag

Bolaget skall driva personal- och restaurangservice med därmed förenlig verksamhet.

I Fagerströms Restaurangservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fagerström, Sven Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Catarina Ann-Charlott som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .