Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Emmaboda här finns det många olika Aktiebolag. Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Emmaboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556382-0959.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0471-33500 alternativt besöka eller skicka post till Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag på följande adress Industrig. 4, 361 31, Emmaboda.

Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bruze Åkeri & Transport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bruze, Jan Gustaf Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transportförmedling, uthyrning av kranar och liftar samt värdepappersförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.