Jan Bruze Kran Aktiebolag

Kalmar län

Information

Jan Bruze Kran Aktiebolag är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som Jan Bruze Kran Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jan Bruze Kran Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jan Bruze Kran Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1989-10-20. Men sedan 1993-01-01 så har Jan Bruze Kran Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vargv. 21, 361 32, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Bruze Kran Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-33500.

Emmaboda arbetar för att företag som Jan Bruze Kran Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jan Bruze Kran Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva kranuthyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jan Bruze Kran Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Bruze Kran Aktiebolag och det är följande personer, Bruze, Jan Gustaf Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruze, Nils Olof Martin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ihrén, Hans Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jan Bruze Kran Aktiebolag är 556373-8532.