PROGERIA Aktiebolag

Kalmar län

Information

556358-3631 är organisationsnummer för bolaget PROGERIA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PROGERIA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som PROGERIA Aktiebolag finns i.

PROGERIA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-19 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PROGERIA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

PROGERIA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PROGERIA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PROGERIA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0471-13077 eller genom brev på följande adress:
HANTVERKAREGATAN 13, 361 30, Emmaboda

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva fastighetsförmedling och utbildningsverksamhet inom fastighetsmäklarbranschen, bedriva värdepappershandel samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PROGERIA Aktiebolag och det är Byrskog, Jan Artur Kenneth som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Byrskog, Anna Maritha som är född 1967 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,