Biesservice Scandinavia Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Biesservice Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Biesservice Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Biesservice Scandinavia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Biesservice Scandinavia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-21. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Biesservice Scandinavia Aktiebolag ska trivas.

Biesservice Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att försälja reservdelar och tillbehör avseende huvudsakligen Biesse S.p.A:s produkter i Skandinavien samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Biesservice Scandinavia Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Biesservice Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Biesservice Scandinavia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-10880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Biesservice Scandinavia Aktiebolag är Stenberg, Bertil Jon Robert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Franca, Piergiorgio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Porcellini, Stefano som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Selci, Roberto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vidstrand, Bengt Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Biesservice Scandinavia Aktiebolag har 556353-0566 som sitt organisationsnummer.