Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Emmaboda här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Emmaboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556347-0961.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0471-10464 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik på följande adress Storg. 22, 361 30, Emmaboda.

Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Ega Glas & Armaturfabrik så sitter följande personer i styrelsen: , Berg, Marja Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva montering och försäljning av belysningsarmatur jämte därmed förenlig verksamhet.