Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag

Kalmar län

Information

Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1988-09-30. Men sedan 1990-01-01 så har Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Utv. 2, 361 31, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-10491.

Emmaboda arbetar för att företag som Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva byggmästerirörelse inom husbyggnadsbranschen, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kent Anders Birger som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Kent Anders Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Vivi Gunhild som är född 1922 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggnadsfirman Birger Andersson Emmaboda Aktiebolag är 556337-1490.