Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag

Kalmar län

Information

Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Utv. 6, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-10313.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag har idag 556334-2095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hultqvist, Lars Helmer Joakim -Hultqvist, Nils Fredrik -Lind, Jan-Olov är den som för stunden ansvarar för Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag

Bolaget skall bedriva industriell förädling av planglasprodukter samt tillverkning av egna produkter inom glassektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Glasteknik i Emmaboda Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultqvist, Lars Helmer Joakim som är född 1967 och har titeln VD, Hultqvist, Lars Helmer Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kurt Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultqvist, Nils Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Jan-Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln RevisorEGA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .