VBR Holding Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av rörelselokaler samt reparation och försäljning av personbilar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VBR Holding Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är VBR Holding Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1988-09-07 så skapades VBR Holding Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel VBR Holding Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

VBR Holding Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

556332-0778 är organisationsnummret för bolaget som finns i Emmaboda.

Just nu är VBR Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med VBR Holding Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0471-21050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom VBR Holding Aktiebolag är Tönnesen, Kim som är född 1962 och har titeln VD, Tönnesen, Kim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tönnesen, Anna Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Christian Åke som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .