Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co ska trivas.

Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kostruktion, tillverkning och försäljning av produkter av sten, granit och andra mineraler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-10159.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co är Karlsson, Leif Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kurt Inge Arvid som är född 1928 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Emmaboda Granitslöjd Carlsson & Co har 556310-2432 som sitt organisationsnummer.