IDAVALL DATA Aktiebolag

Kalmar län

Information

IDAVALL DATA Aktiebolag är en verksamhet som finns i Emmaboda. I IDAVALL DATA Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torenstam, Bo Gustaf Magnus som är född 1962 och har titeln VD, Torenstam, Bo Gustaf Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Torbjörn Kent Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skinnar Torenstam, Birgit Mari som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Mona Carina Jeanette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln RevisorERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IDAVALL DATA Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå IDAVALL DATA Aktiebolag på telefon 0471-13600.

Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning av mjukvara samt konsulting inom data ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IDAVALL DATA Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IDAVALL DATA Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

IDAVALL DATA Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IDAVALL DATA Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IDAVALL DATA Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Torbjörn Kent Ingemar -Torenstam, Bo Gustaf Magnus

IDAVALL DATA Aktiebolag har 556291-1668 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.