Hanile Aktiebolag

Kalmar län

Information

Hanile Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som Hanile Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hanile Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1985-09-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hanile Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3844054.

Emmaboda arbetar för att bolag som Hanile Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hanile Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom lantbruksbranschen och därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall handel med och förvaltning av värdepapper bedrivas.

Firmatecknare för Hanile Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hanile Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hanile Aktiebolag är 556263-9681.