Hermanstorp Kvarn AB

Kalmar län

Information

Hermanstorp Kvarn AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Hermanstorp Kvarn AB finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hermanstorp Kvarn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hermanstorp Kvarn AB har haft sedan 1994-01-01. Hermanstorp Kvarn AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hermanstorp Kvarn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hermanstorp, 361 94, Eriksmåla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0471-44052.

Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hermanstorp Kvarn AB Privat, ej börsnoterat.

Hermanstorp Kvarn AB har idag 556243-9728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hermanstorp Kvarn AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fodermedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Hermanstorp Kvarn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Conny Weiner Lars-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Johansson, Conny Weiner Lars-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Ann Camilla Therese som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga-Lena som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Arvid Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln RevisorLeo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .