Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag

Kalmar län

Information

Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenv. 6, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0471-10004.

Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag har idag 556237-8322 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Sven Gustaf Christer -Lindahl, Åsa Ingrid Marie Bolagsverket har från folkbokföringsregistret erhållit underrättelse om att 291202-2965, Lindahl, Ingrid Märta Anna-Lisa, har avlidit. är den som för stunden ansvarar för Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med arbetskläder.

I Lindahls Yrkeskläder Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindahl, Åsa Ingrid Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Gustaf Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .